Futurama részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Furcsaságok Antológiája I

Osszd meg és szeresd

Ebben a különleges epizódban a Professzor feltalálja a MI LENNE HA...? gépet, amivel megtudhatjuk mi lett volna ha Bender óriásrobot lett volna, vagy ha Leela egy kicsit játékosabb lenne vagy esetleg ha Fry nem jött volna a jövõbe.

Furcsaságok Antológiája I - 2. évad 20. rész - Futurama részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A futuramareszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com